Szállítási információk

Az alco-lobest.hu webáruházban személyes áruátvétel és kiszállítás közül választhat.

1."Személyes áruátvétel"
A nagyon gazdag árukínálat miatt előfordulhat, hogy az Ön által rendelt termék nincs épp raktáron. Amennyiben a személyes áruátvételt választja, kollégánk minden esetben tájékoztatja a termék elérhetőségéről, és időpontot egyeztet a regisztrált telefonszámon vagy e-mailben. Személyes átvételnél az üzletünkben csak készpénzben tud fizetni. Kérem, mielőtt elindul hozzánk mindenképpen érdeklődjön!

2. "Futárszolgálat"
Megrendelését követően, amennyiben a termék raktáron van, másnapra vagy harmadnapra az Ön otthonába szállítja valamelyik általunk megbízott csomagküldő szolgáltató. Ebben az esetben a termék árán felül a szállítás és az utánvétel költségét is meg kell fizetni! Ha az éppen kiválasztott termék nincs raktáron, a várható szállításról tájékoztatást adunk telefonon vagy e-mailben.

Amennyiben adott meg e-mail címet, a számlát elektronikus formában is elküldjük Önnek. Jelen szállítási információk csak Magyarország területén belüli kiszállításra érvényesek!

Ha további kérdése lenne, hívja ügyfélszolgálatunkat a 26/262-336 telefonszámon!

 

Fizetési információk

Az on-line áruházban az alábbi módokon fizethet:

1. Fizetés készpénzzel (személyesen telephelyünkön, vagy kiszállítás esetén a futárnál utánvéttel): 
Az áru átvételekor készpénzben fizethet telephelyünkön, vagy amennyiben kiszállítással kéri a terméket, a futárszolgálat munkatársánál.

2. Fizetés bankkártyával
Személyes vásárlásnál erre nincs lehetőség. Kiszállítással megrendelt utánvétes csomagot, amennyiben a DPD futárszolgálat szállítja ki, lehetősége van akár bankkártyával is kiegyenlíteni. Erről nem szükséges előre tájékoztatnia minket.

3. Fizetés banki átutalással:
Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, kollégánk a regisztrációnál megadott e-mailcímére megküldi a számlát és az utaláshoz szükséges adatokat. A termék(ek) átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

@ 2017 Alko webáruház
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36 26 262 336 Fax: +36.1.431.0234
e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva!
ÁSZF | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem